Workshops & utställningsplanering

Så mycket fantastiska saker som varit i planeringsstadie, drömstadie och i allmän begynnelse börjar nu närma sig och ta form! Ikväll är den första av tre workshop-kvällar med inspirerad, intuitiv målning. Kreativitet ska råda och jag känner hur hög energi börjar byggas där jag sitter, för att skapa flöde för de som kommer. Jag har ofta känt mig lite nervös och pirrig för att leda grupper i olika saker(yoga, föreläsningar, meditationer), men idag känner jag inget av det. Det är så lugnt, och glädjefyllt. Det kommer bli precis som det ska. Det känns att detta är början på en ny fas i livet, där jag är skaparen av det jag vill, och jag vill mycket! Som tur är har jag en fin anteckningsbok jag kan skriva ner alla kreativa idéer som nu fullkomligt flödar fram, så de inte försvinner mitt i alla processer.

Utställningen i Kristinehamn är också nära, slutet av maj åker jag och en vän och hänger i ordning alla tavlor, vernissagedatum är inte satt, men någon gång i början av juni. Första gången jag gör detta, det känns riktigt stort! Och som en dröm jag haft enormt länge, bara händer. Kommer även med en annan vän hålla en workshop där som avslutning på utställningen under Vänerveckan, två dagar med intuitiv konst, energi(aura)porträtt och utveckling av dina inre förmågor. Satt igår kväll och pysslade med affischer för utställningen, och skickade mail om workshopen, när det slog mig hur stort detta är för mig. Jag missar ibland att uppskatta, inse, att detta inte fanns i min tankevärld för mig för 1-2 år sen bara. Och nu, skapar jag det själv. Tack vare att jag suttit i personlig utveckling på Iriz, gått i terapi, och även utbildning, för att slutligen förstå vem jag är. Vad jag är här för. När vägen blir klar, då är det bara att börja vandra den.

I maj är det också öppet hus, 7 maj, på Iriz, där jag återigen ska ge auraporträtt för de som vill prova det, ser mycket fram emot det. Det är verkligen så mycket roligt i vår, jag kan inte ta in det riktigt.

Men åh, tacksam är bara förnamnet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s