Vårens naturliga inspiration

Varje vår slås jag av hur ljuset påverkar mig. Hur det blir lättare att gå upp, att jag automatiskt vaknar med solen och glömmer omedelbart hur jag för en, två månader sen fick släpa mig upp med hjälp av alldeles för mycket kaffe. Med ljuset kommer också min arbetslust, inspiration och idéer tillbaka, denna våren mer än någonsin tidigare. Efter år av sökande känner jag äntligen att jag vet vem jag är, och vad jag vill. Jag känner mig själv, utan och innan, och blir för var dag mer och mer redo att slå ut mina vingar.

Denna våren ska jag våga gå framåt mot drömmarna, och jag har mycket roligt inbokat som ger mig möjligheterna att göra det. Jag har workshops inplanerade, (läs mer här) utställningar bokade, kommer stå på Iriz öppet hus och ställa ut/ge auraporträtt, och har planer på en ny hemsida med ny webshop. Det spirar även tankar och drömmar om en ny lokal.. Samtidigt är jag i avslutet av en fyra år lång resa mot att bli samtalsterapeut, vilket är helt otroligt. Detta året, lider inte brist på aktivitet!
Om jag inte gör jobbet för att skapa den verklighet jag drömmer om, så kommer den fortsätta vara just det, en dröm, och inget annat.

Och äntligen, känner jag energin återvända, efter långa vinterns vila. Länge leve våren!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: