Vad innebär aura, eller energi, porträtt?

En del frågar hur jag gör när jag målar auraporträtt (eller energiporträtt, som jag oftare kallar det). Det enkla svaret är att det är ett samtal mellan energisystem, och det jag får kommunicerat till mig uttrycker jag i färg och form. Jag lägger ingen egen värdering i målningen, vet inte vad bilden ska utvecklas till, och följer min intuition i både färgval och motiv. Jag skulle kunna beskriva det som att jag tar ett steg tillbaka och i stillheten infinner sig ett flöde av energi, genom vilket jag kanaliserar vad jag känner av. På samma sätt som jag som energiterapeut arbetar med att balansera en persons energisystem, så använder jag dom teknikerna för att skapa en bild.

Aura porträtt
Exempel på ett energiporträtt, från en sittning häromdagen.

Porträtten blir ofta abstrakta eller så växer en symbolisk bild fram av den energi personen utstrålar. Ändå känner de flesta igen sig och sin energi, och vissa blir överrumplande över igenkänningen, när de ser sitt porträtt. En bild säger mer än 1000 ord, och även om du inte är medveten om det så har du mer än bara en fysisk kropp som ditt medvetande bor i.  Så igenkänningen är mer än bara fysisk, det resonerar djupare. Det kan ge en fördjupad förståelse av dig själv, eller bara vara ett unikt konstverk att ha hemma.

Egentligen är det inte alls underligt utan helt naturligt. Allt är uppbyggt av energi, även vi, och vi vibrerar i olika frekvenser och toner. De frekvenserna kan ses som färger, eller höras som ljud, allt är i sin grund kommunikation av varande.

En sittning tar ca 45-60 min, du som avbildas sitter i lugn meditation och när målningen är klar erbjuder jag att dela med mig av min känsla, min tolkning av det jag upplevt. Som en reading. Detta är självklart frivilligt att ta emot.

För att beställa ett energiporträtt(auramålning) antingen till dig själv eller till någon annan, skicka ett mail till order@emmaljung.com. Erbjudande just nu: 350 kr. Porträtteringen kan även ske på distans, så ni behöver inte vara i göteborg för att få ett personligt energiporträtt. Har du frågor så är de självklart alltid välkomna!

Tipsar också om att jag just nu har jag lite mellandags-rea i webshopen, klicka på bilden för att komma dit!
För mer uppdateringar, följ mig på instagram: @emmaljung_

Shop sale
Hoppas ni haft en varm och fridfull jul, god fortsättning till er alla!
Emma

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: