Reflektioner

Jul, midvinter och årets slut närmar sig stadigt. Den här hösten har varit den mest intensiva jag genomlevt hittills. Den har präglats av transformation, utmaningar och inmaningar, nya erfarenheter, död, livskraft, sorg och glädje om vartannat.

Det har varit den bästa hösten, och den värsta hösten. Det fascinerar mig, att det som ofta kategoriseras som motpoler egentligen är nära besläktade. Hat och kärlek, sorg och glädje, kraften som ligger bakom liv och död. I svåra tider upptäcker du mer om vem du är, du kommer närmare din kärna. Lär dig uppskatta vad som egentligen är sant, bortom alla ytligheter.

img_0727

Jag är tacksam för alla upplevelser jag haft det här året och fortfarande har. Det har hänt så mycket. Förr kunde jag verkligen inte se det positiva i utmaningar, då tyckte jag mest synd om mig själv ifall något(i mina ögon) inte gick som jag ville, bar offerkoftan som en andra hud. Men nu kan jag se värdet i både mot- och medgångar, och livet blir så mycket mer fantastiskt när känslan av offer byts till fridfull acceptans.

Stora glädjeämnen är fortfarande den här hemsidan, min webshop som på bara en dag kom till, och det underbara center jag äger och driver tillsammans med en god vän. Så många drömmar som blivit verklighet på bara 1,5 år. Det har inte magiskt hänt, det har krävt arbete, men det känns ändå otroligt att det som förr var en drömsk tanke nu är sanning.
Det slog mig när jag stod och packade in mina första sålda tavlor häromveckan.. it is happening now. 💜
Ser så fram emot att få arbeta mer med kreativa projekt framöver.

img_1973  img_1967

Tacksam, är väl det enda ordet jag har. Och glad förväntan på vad nästa år bär på!

Ta hand om er alla.
🌸
Emma

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: