When dream slowly becomes reality

Äntligen blev det en ordentlig webshop – Så mycket enklare att ordna än jag trodde! Nu kan du lätt beställa hem någon av mina målningar, välja om du vill ha inramning eller inte, och även välja mellan frakt hem och upphämtning på mitt center i Kålltorp. För att komma till shopen – klicka på bilden! webshop

Känns häftigt att allt går väldigt fort, ser fram emot att fylla upp shopen med massa härliga målningar, jag lägger löpande upp nytt så titta in då och då om du är sugen på något av mina verk hemma. Prints kommer också inom kort på de större målningarna, för er som vill ha ett mer billigt alternativ till dom 🙂 Älskar att jobba med stora dukar, inspirationen expanderar verkligen då.

Planer för workshop i vår är igång också! Kommer sätta datum ganska snart, och har tankar på att erbjuda både en dag och två-dagars. Det kommer vara både på Solrosen i Göteborg, men även på andra ställen. Har bland annat börjat prata om att ordna en workshop i samband med min kommande utställning i Kristinehamn i sommar. Lite samarbeten med goa människor är också i görningen.. mycket roligt på gång. Håll utkik!

Glad lucia till er alla, önskar er ljus i vintermörkret!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s